Één Bruisendere Gezondere Tabletten!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Zhengzhou Biocaro Pharmaceutical & Health-care Products Co., Ltd Fabrieksreis

Certificaten
Van goede kwaliteit Vitamine C Bruisende Tabletten voor verkoop
Van goede kwaliteit Vitamine C Bruisende Tabletten voor verkoop
Klantenoverzichten
Dit is de eerste keer wij samenwerken, hebben zij verbazende fabriek met groot workshops.the-producten tasts goed, en de verpakking houd ik zeer van much.most importanly, maken zij het verschepen nooit vertraging…

—— John wit

Zij hebben werkelijk goede producten. Mijn markt hoofdzakelijk voor vrouwelijke privé plaatszorg, hielpen zij werkelijk een wowen voor hun probleem van privé plaats, ben ik gelukkig om met dit bedrijf te werken…

—— Thomas Kirstie

Dit bedrijf heeft een groot verkoopteam, hielpen zij me voor documentatie voor register en antwoorden me onmiddellijk geen kwestie wanneer ik hen…. roep

—— Faisal Karim

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  om de snel groeiende vraag van binnenlandse en internationale markten te ontmoeten, heeft ons bedrijf reeds productielijn opgebouwd 2 die product 3 miljard tabletten van bruisend, een reeks van natuurlijke voeding en desinfecterend product kan. Dit project is vermeld als zeer belangrijk bouwproject van Henan het „Twaalfde Vijfjarenplan“ door Henan ontwikkeling en hervormingscommissie, en verkregen de 800.000 NCY financiële steun van kenmerkend de industriefonds van Henan in 2010.And-winst een wetenschap & technologietoekenning over 2 miljoen CNY bij Henan-overheid in 2016.

   

  Zhengzhou Biocaro Pharmaceutical & Health-care Products Co., Ltd

  Zhengzhou Biocaro Pharmaceutical & Health-care Products Co., LtdZhengzhou Biocaro Pharmaceutical & Health-care Products Co., LtdZhengzhou Biocaro Pharmaceutical & Health-care Products Co., LtdZhengzhou Biocaro Pharmaceutical & Health-care Products Co., LtdZhengzhou Biocaro Pharmaceutical & Health-care Products Co., Ltd

 • OEM / ODM

  Co. van de Gezondheidszorgproducten van Zhengzhoubiocaro heeft Farmaceutisch, Ltd goede capaciteit zich onafhankelijk te ontwikkelen, wij OEM en ODM voor velen groot bedrijf in China en overzee bedrijf. Zoals Renhe-Groep, hebben Longrich, CSPC, Enwei-de Groep, LBX-de Apotheek en Yifeng-de Apotheek etc., en samenwerking met vele wetenschappelijke onderzoeksinstelling en universiteiten van binnenlands en overzee opgebouwd. Ons bedrijf besteedt hoge aandacht aan technologische ontwikkeling en beschermt van Onafhankelijke Intellectuele-eigendomsrechten, en wij hebben vele octrooien van uitvinding en ontwerpoctrooien bezeten. Wij hebben één natuurlijke voeding, voedsel en één desinfecterende productgmp productielijn, en hebben ook productiecapaciteit en technologie van bruisende tabletten、 oplosbare stof korrels、 het kauwen lotion、 enz. van de zalf、 pillen、 van de tablet、 de mondelinge vloeibare、 capsule、 patche.

   

  Zhengzhou Biocaro Pharmaceutical & Health-care Products Co., Ltd

  Zhengzhou Biocaro Pharmaceutical & Health-care Products Co., Ltd

  Zhengzhou Biocaro Pharmaceutical & Health-care Products Co., Ltd

   

  Wij zijn de beste professionele fabrikant van bruisende tablet die de Onafhankelijke Intellectuele-eigendomsrechten het meest werd, volledigste verscheidenheid en de officiële documenten de meesten bij binnenlands kreeg. In Augustus 2011, eerste had het bruisende onderzoekscentrum van de de voorbereidingstechniek van centrum-Zhengzhou van het voorbereidingsonderzoek bruisende het overzicht van de ontwikkeling en de hervormingscommissie van Henan overgegaan, en 300.000 die yuansbonus door Zhengzhou overheid wordt uitgegeven die kwaliteit van producten en het speciale vereiste van bruisende voorbereiding voor het halen van Chinese kruidengeneeskunde overwegen gewonnen.

   

  Zhengzhou Biocaro Pharmaceutical & Health-care Products Co., Ltd

 • R & D

  Co. van de Gezondheidszorgproducten van Zhengzhoubiocaro werd Farmaceutisch, Ltd opgericht in April 2000 met registratiekapitaal van CNY-50, 000, 000. Gevestigd op Hoge van Zhengzhou het Nationale & Gebied van de Technologie Industriële Ontwikkeling. Ons bedrijf is de high-tech industrie die zich in onderzoek en ontwikkeling van het voedende voedsel van het gezondheidszorgvoedsel、 en desinfecterende producten enz. specialiseerde.

   

  Ons bedrijf ontwikkelt snel het drijven door de technologische innovatie. Wij begonnen met 500.000 CNY, maar nu heeft ons nettovermogen tientallen miljoenen yuans bereikt. Wij werden achter elkaar de authentificatie van de het voedselbasis van FDA, GMP, van QS en van de uitvoer. Onder dezelfde industrie, is ons bedrijf vroegst in ons land en enige onderneming in Henan-provincie die de authentificatie door drie opperste gezagsidentificatie van Staat Food and Drug Administration, Technische Supervisie en de Invoer en uitvoersartikelinspectie en quarantaine kreeg.

   

  Zhengzhou Biocaro Pharmaceutical & Health-care Products Co., Ltd

   

  Co. van de Gezondheidszorgproducten van Zhengzhoubiocaro heeft Farmaceutisch, Ltd goede capaciteit zich onafhankelijk te ontwikkelen, en samenwerking met vele wetenschappelijke onderzoeksinstelling en universiteiten van binnenlands en overzee opgebouwd. Ons bedrijf besteedt hoge aandacht aan technologische ontwikkeling en beschermt van Onafhankelijke Intellectuele-eigendomsrechten, en wij hebben vele octrooien van uitvinding en ontwerpoctrooien bezeten. Wij hebben één natuurlijke voeding, voedsel en één desinfecterende productgmp productielijn, en hebben ook productiecapaciteit en technologie van de bruisende tabletten、 oplosbare korrels、 het kauwen lotion、 enz. van de zalf、 pillen、 van de tablet、 mondelinge vloeibare、 capsule、 patche. Wij zijn de beste professionele fabrikant van bruisende tablet die het Onafhankelijke Intellectuele eigendom kreeg Rechten het meest, verscheidenheid het volledigst en de officiële documenten wordt gekregen de meesten die bij binnenlands. In Augustus 2011, eerste had het bruisende onderzoekscentrum van de de voorbereidingstechniek van centrum-Zhengzhou van het voorbereidingsonderzoek bruisende het overzicht van de ontwikkeling en de hervormingscommissie van Henan overgegaan, en 300.000 die yuansbonus door Zhengzhou overheid wordt uitgegeven die kwaliteit van producten en het speciale vereiste van bruisende voorbereiding voor het halen van Chinese kruidengeneeskunde overwegen gewonnen.

   

  Zhengzhou Biocaro Pharmaceutical & Health-care Products Co., Ltd

Contactgegevens
Zhengzhou Biocaro Pharmaceutical & Health-care Products Co., Ltd

Contactpersoon: Miss. Annie Lee

Tel.: 86--15136280823

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)