China Vitamine C bruistablet fabrikant

Co. van de Anhui kangbote Natuurlijke voeding, Ltd

KBT is gespecialiseerd in het onderzoek & de ontwikkeling, marketing van natuurlijke gezondheidsproducten. Wij verlenen de diensten van ÉÉN EINDEoplossing, omvatten onze diensten: Help onze cliënten voor verpakkingsontwerp, documentenregistratie en ontwikkel nieuwe formules.

Ongeveer ons

Anhui kangbote Health Food Co., Ltd
Anhui kangbote Health Food Co., Ltd
Anhui kangbote Health Food Co., Ltd
Anhui kangbote Health Food Co., Ltd
Anhui kangbote Health Food Co., Ltd
1 2 3 4 5
Anhui kangbote Health Food Co., Ltd
 • Onze doseringsvormen omvatten: Poeder, Korrels, Harde Capsules, Tabletten: dragees, Bruisende Tabletten, en Te kauwen Tabletten.

 • Wij zijn geëngageerd om de beste van de kwaliteitsvoedsel/gezondheid supplementproducten aan onze cliënten te verstrekken acctoss de bol

 • Wij begonnen onze zaken sinds 2005. Meer dan 16 jaarervaringen in Natuurlijke voedingproductie

 • Wij hebben een team van hoogst deskundige en delligent voedingsvernieuwers, verkopers en deskundigen, die ons toelieten om kwaliteitsproducten aan cliënten te verstrekken

Krijgen Vitamine C bruistablet & Vitamined3 Tabletten Nu!

Klik hier om een offerte aan te vragen

Grote Markt
 • Wereldwijd
Type Business
 • Fabrikant
 • Exporteur
Andere details
 • Merken : Pas Merk aan
 • Aantal werknemers : 100~100
 • Jaarlijkse omzet : 10,000,000-25,000,000
 • Opgericht Jaar : 2005
 • Export pct : 50% - 60%

 

Ongeveer Kangbote

 

KBT-beperkte natuurlijke voeding de samenwerking is een oplossingsleverancier in de nutraceutical industrie sinds 2005 van China. wij zijn gespecialiseerd in het onderzoek & de ontwikkeling, marketing van natuurlijke gezondheidsproducten. Wij hebben verscheidene lijnen van merkgebonden natuurlijke gezondheidsproducten ontwikkeld om consumenten te helpen gezondheid handhaven en verbeteren.

Wij verlenen de diensten van ÉÉN EINDEoplossing, omvatten onze diensten: Help onze cliënten voor verpakkingsontwerp, documentenregistratie en ontwikkel nieuwe formules. Wij geëngageerd aan het verlenen van de premiediensten aan cliënten. Onze doseringsvormen omvatten: Poeder, Korrels, Harde Capsules, Tabletten: dragees, Bruisende Tabletten, en Te kauwen Tabletten.

KBT dwingt strikt de GMP certificatienorm af, ging het ISO9001-ook de certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem over om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van producten aan de nationale normen voldoet. Haccp en U.S.FDA-registratie.

Met de ontwikkeling en de uitbreiding van het Bedrijf, bouwde KBT zijn tweede fabriek in 2017. Dit hielp ons om de orden van cliënten in een korte levertijd te beëindigen. Om klanten te verstrekken betalen de hoogste dienst en de beste kwaliteit, bedrijf zeer aandacht aan detail, met inbegrip van kwaliteit op hoog niveau van producten en brede waaier van producten. OEM is Welkom aan ons! Aarzel om geen onderzoek te verzenden om ons te contacteren! Onze internationale verkoper zal u beste steun en de diensten verstrekken

.

 

KBT-Conferentie

China Anhui kangbote Health Food Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

KBT-Certificaat

China Anhui kangbote Health Food Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

KBT-Workshop

China Anhui kangbote Health Food Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

Contactgegevens