China Vitamine C bruistablet fabrikant

Co. van de Anhui kangbote Natuurlijke voeding, Ltd

KBT is gespecialiseerd in het onderzoek & de ontwikkeling, marketing van natuurlijke gezondheidsproducten. Wij verlenen de diensten van ÉÉN EINDEoplossing, omvatten onze diensten: Help onze cliënten voor verpakkingsontwerp, documentenregistratie en ontwikkel nieuwe formules.

Nieuws

June 4, 2021

Hoe te om l-Carnitine effectiever te nemen – Beste Manier om Gewicht te verliezen

Het l-carnitine is een voedend element dat de transformatie kan bevorderen van vet in energie. Het rode vlees is de belangrijkste bron van l-Carnitine. Bevatten de evenwichtige dagelijkse diëten reeds 5-100mg van l-Carnitine, maar in gemiddelde kan de persoon 50 mg l-Carnitine van dieet per dag, en zelfs minder voor vegetariërs slechts nemen.

 

Behalve bekend voordeel – verlies Gewicht, zijn er meer benefirts van dit materiaal. Het l-carnitine heeft een secundaire functie van het helpen sommige troepsubstanties uit de cellen verwijderen om hen te verhinderen te accumuleren en het veroorzaken van ziekten.


laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om l-Carnitine effectiever te nemen – Beste Manier om Gewicht te verliezen  0

Het l-carnitine kan met sommige indexs van hartgezondheid helpen, hoewel het onderzoek nog aan de gang zijnde is. Neem l-Carnitine supplement doet een positief effect bij het verbeteren van l-Carnitine niveaus in een ontbrekend hart, dat hartgezondheidsvoorschrift kon terugkrijgen tijdens een korte periode na het lijden aan een hartslag. De aanvulling kan ook met symptomen van hartverlamming, zoals borstpijn en aritmie helpen. De het l-Carnitine van het Kangbotemerk Tabletten leveren noodzakelijke nutrilite voor een gezond gewichtsverlies dieet.

 

Af en toe, kunnen de kankerbehandelingen, zoals chemotherapie een persoon ontoereikend ertoe bewegen om in l-Carnitine te worden. In deze gevallen, kunnen de l-Carnitine supplementen helpen symptomen zoals moeheid en zwakheid verminderen.

 

De onderzoekers momenteel bestuderen de samenstelling als mogelijke manier om weefselschade te verhinderen toe te schrijven aan chemotherapie, maar dit onderzoek is in de vroege stadia.

 

Als nieren en leverhulp om l-Carnitine te creëren en te gebruiken, kan de ziekte in deze organen of de orgaanmislukking tot l-Carnitine deficiëntie leiden. De artsen kunnen l-Carnitine aanvulling in deze gevallen adviseren om de functie van de nieren en de lever te steunen en deficiëntie te verhinderen.

 

 

Mogelijke Bijwerking

1. maagklemmen

2. misselijkheid

3. het braken

4. diarree

wegens het verschil van individuele grondwet, l-Carnitine is niet geschikt voor alle mensen. Wanneer de voornoemde bijwerkingen voorkomen, houd op nemend l-Carnitine gebaseerde vermageringsdieetproducten of medicijnen onmiddellijk en streef naar medisch advies.

 

Uiteinden

Hoewel wij lunch tijdens de periode van het gewichtsverlies kunnen normaal eten, kunnen wij nog niet teveel eten. Wij kunnen proberen om half volledige lunch tijdens de periode van het gewichtsverlies te eten. En tijdens de periode van het gewichtsverlies, moet het ontbijt normaal zijn gebruikelijk, omdat het ontbijt voor het menselijke lichaam, zolang het niet te veel eet, eet geen hoogte zeer belangrijk is - het vette of high-fat voedsel is O.K. Het is best om 8 puntenhoogtepunt voor elke maaltijd te hebben. U kunt meer water of yoghurt drinken, meer vruchten en ander ruw vezelvoedsel eten, en selectief meer Spaanse peper eten. U kunt niet eten alvorens naar bed te gaan. U zou moeten houden uitoefenend elke dag.

Contactgegevens