China Vitamine C bruistablet fabrikant

Co. van de Anhui kangbote Natuurlijke voeding, Ltd

KBT is gespecialiseerd in het onderzoek & de ontwikkeling, marketing van natuurlijke gezondheidsproducten. Wij verlenen de diensten van ÉÉN EINDEoplossing, omvatten onze diensten: Help onze cliënten voor verpakkingsontwerp, documentenregistratie en ontwikkel nieuwe formules.

Nieuws

June 4, 2021

Rationele Tegenmaatregelen aan Tweede Golf van covid-19

De datum terug naar eind van vorig jaar, niemand realiseerde coronavirus zou kunnen zijn dat besmettelijk en vernietigend aan het leven en economie. Hoewel Wuhan van pandemic werd teruggekregen en het aantal besmette mensen aan honderdenniveau verminderde, lijdt de meerderheid van westelijke landen nog aan deze ziekte. Het is gemakkelijk overweldigd te voelen met al informatie die wij en over coronavirus hebben gehoord gezien. Het is belangrijk om te weten dat niet al gepubliceerde informatie over website of krant waarheid is. Het misleiden van commentaren en rapporten spreidt en wekt snel onzekerheid uit aan ons oordeel.

 

Bij gebrek aan coronavirustherapie of vaccin, onderzoeken de wetenschappers of de vitamine D het risico van besmetting covid-19 of de strengheid van de ziekte kan verminderen. Het idee van het nemen van een vitamine om besmetting af te weren covid-19 zeker is namelijk een beroep doend. Volgens Google Trends-analyse, wordt de natuurlijke voeding van de immuniteitssteun heet in landen met strenge epidamic situatie.

 

De mineralen en de vitaminen zoals Zink, vitamine C en vitamine D zijn essentieel voor welzijn en werken om ons algemene gezondheid en dagelijks leven te bevorderen dieet. De vitaminen verbeteren menselijk lichaamsimmuniteit terwijl minder efficiënt in het genezen van coronavirus. Het zelfde is waar voor het gebruik van groene thee of Echinacea-supplementen die geen individuen verhinderen het virus te krijgen. Zijn de vitamine C Bruisende Tabletten beter voor zeer riskant bevolking en van het kind voordeel van zijn vermakelijk het oplossen proces en uniek aroma.

 

De meest efficiënte methode vermijden besmettend door COVID19 is partijen of het verzamelen te verminderen zich. De vitamine C is een belangrijke voedingscomponent die voor zijn veelvoudige gezondheidsvoordelen gekend is. Het belangrijkste voordeel van deze vitamine is dat het bij het verbeteren van de immuniteit van uw lichaam wanneer genomen in de juiste bedragen werkt. Als uw regelmatig dieet groenten en vruchten niet heeft, kunt u vitamine Ctabletten, en meer nemen die uw onregelmatige dieet kunnen aanvullen.

 

De enige bewezen geneeskunde - het vaccin van covid-19 is nog onder het klinische testen in laboratorium, is er geen voedsel of het supplement kan u tegen coronavirus momenteel beschermen. Niettemin, is hebben van een evenwichtig dieet belangrijk in het steunen van immune functie en kan de bevoegdheid van het lichaam positief beïnvloeden om besmetting te bestrijden.

 

Wanneer het over gezondheidssupplementen komt, is Kangbote een populair merk in de loop van de jaren geweest die een verscheidenheid van gezondheidszorgproducten aanbieden. Deze die tabletten hebben vitamine C uit organische bronnen samen met de uittreksels van te geven zink wordt afgeleid u toevoegden voeding. Zijnd natuurlijk rijk aan anti-oxyderend, helpen deze tabletten in het verbeteren van de algemene gezondheid van uw lichaam.

Contactgegevens