China Vitamine C bruistablet fabrikant

Co. van de Anhui kangbote Natuurlijke voeding, Ltd

KBT is gespecialiseerd in het onderzoek & de ontwikkeling, marketing van natuurlijke gezondheidsproducten. Wij verlenen de diensten van ÉÉN EINDEoplossing, omvatten onze diensten: Help onze cliënten voor verpakkingsontwerp, documentenregistratie en ontwikkel nieuwe formules.

Nieuws

June 4, 2021

Steun Uw Immuniteit door Voedselrijken in Vitamine D3 vóór de Versie van het Vaccin

Volgens een recent studierapport, werd meer dan 80 percent van covid-19 patiënten ontdekt om de ontoereikendheid van vitamined van een Spaanse afdeling van de het ziekenhuisintern verpleegde patiënt te hebben. In tegenstelling, slechts heeft de helft gezonde mensen gelijkaardige voorwaarden. Maar wat Vitamine D is? Minstens 10 soorten vitamine D zijn gekend, maar de belangrijkste zijn vitamine D2 en D3. De gevolgen en de mechanismen van vitamine D2 en D3 op menselijke obdy zijn identiek, en er is geen verschil in de absorptie van twee door zoogdieren.

 

Nochtans, zijn er vele controversen over vitamine D3 van dieren en D2 van planten. De medische indicatoren toonden aan dat de vitamine D2 om gemakkelijker van lichaam schijnt worden afgescheiden dan vitamine D3, zodat is zijn gebruik lager. Aldus, zou de vitamine D3 de eerste keus in de behandeling van dificiency van vitamined wegens zijn hogere efficiency en lagere kosten moeten zijn.

 

Hoofd Fysiologische Functies van Vitamine D3

1. Verbeter de absorptie van calcium en fosfor.

2. Bevorder de Beengroei.

3. Handhaaf het normale niveau van citraat in het bloed.

4. Verhinder aminozuurverlies door de nier.

5. Verminder de frekwentie van borst canceer en longkanker.

6. Preventie en behandeling van auto-immune ziekten.

 

De vitamine D3 kan door menselijk lichaam worden samengesteld

De vitamine D3 (Cholecalciferol) wordt hoofdzakelijk samengesteld door het lichaam zelf. De huid van menselijk lichaam bevat een soort cholesterol, dat vitamine D3 na wordt blootgesteld aan zonlicht wordt. Daarom als de mensen direct zonlicht 4-6 uren kunnen volledig verwerven, kan hun eigen synthetische vitamine D3 fundamenteel tevreden zijn.

 

Hoofdoorzaak van vitamined3 deficiëntie in menselijk lichaam

Hoewel wordt blootgesteld aan zonneschijn voor mens nuttig is om vitamine D3 samen te stellen, is het fenomeen van ontoereikendheid van vitamine D3 alomtegenwoordig in de wereld. Nochtans, wegens de stijging huidkanker, luchtvervuiling, weerveranderingen en andere die problemen door ultraviolette straling wordt veroorzaakt, is de tijd voor mensen om zonneschijn te ontvangen in verschillende landen verminderd, en vele landen hebben duidelijk bepaald dat de tijd van het ontvangen van zonneschijn zou moeten worden beperkt. Daarom is het fenomeen van de deficiëntie van vitamined over de hele wereld wijdverspreid.

 

Middelen voor menselijk lichaam om vitamine D3 te verkrijgen

Vruchten & Groenten: Watermeloen, Banaan, Kiwifruit, Aardbei, Citroen, Mandarijn, Sinaasappel, Passievrucht, Hami Melon, Grapefruit, Pompelmoes, Kokosnoot, Havermeel.

Dierlijk Voedsel: Levertraan, Ei, Dooier, Yoghurt, Kaas, Melk, Dierlijke Lever.

 

Hoe u neemt is de vitamine D3 ook belangrijk. Aangezien de vitamine D3 een in vet oplosbare vitamine is, kan het beter worden geabsorbeerd wanneer er vet zijn, zodat probeert om het met voedsel te nemen die gezond vet bevatten. De Tablet van de Kangbotevitamine D3 is uw beste keus voor het opbouwen van een gezond immuniteitssysteem als één van de meeste populaire voedselsupplementen. Het belangrijkst, als u een koorts, hoest of moeilijkheids ademhaling hebt, streef geschikt naar medisch advies.

Contactgegevens