China Vitamine C bruistablet fabrikant

Co. van de Anhui kangbote Natuurlijke voeding, Ltd

KBT is gespecialiseerd in het onderzoek & de ontwikkeling, marketing van natuurlijke gezondheidsproducten. Wij verlenen de diensten van ÉÉN EINDEoplossing, omvatten onze diensten: Help onze cliënten voor verpakkingsontwerp, documentenregistratie en ontwikkel nieuwe formules.

Nieuws

June 4, 2021

Waarom u altijd ontwaakt bij Middernacht en Moeilijk opnieuw In slaap te vallen?

Verschillend van traditionele slapeloosheid, thie spreekt het artikel over het fenomeen of het symptoom dat de mensen altijd bij middernacht en moeilijk wekken opnieuw in slaap te worden. Het wordt een gemeenschappelijk probleem onder een toenemend aantal van persoon op middelbare leeftijd. Vooral voor vrouwen – zij zijn verdubbelde mogelijkheid om slapeloosheid te hebben dan mannelijk. De vrouwen zullen eerder stemming wanordelijk krijgen dan de mens toe te schrijven aan hormonenfactor.

 

Volgens een het onderzoeken artikel op Sciencedaily wordt gepubliceerd die:

 

 

Ongeveer 25 percent van Amerikanen ervaart scherpe slapeloosheid elk jaar, maar ongeveer 75 percent van deze individuen krijgt zonder blijvende slechte slaap of chronische slapeloosheid, volgens een nieuwe studie terug te ontwikkelen. – sciencedaily.com

 

 

Kielzog omhoog in middernacht, hoofdzakelijk wegens organische ziekte en psychologische ziekte.

1. De mensen met cervicale spondylosis kunnen met ongepaste houding slapen die de spanning van de halsspier leiden tot ontwaken bij middernacht veroorzaken.

2. Sommige mensen hebben hoge bloeddruk of de hartaanval kan ontwaken bij middernacht veroorzaken.

3. De mensen hebben prestate ziekten of de hersenentumors kunnen gelijkaardig symptoom ook veroorzaken.

4. De psychologische ziekten zoals depressie kunnen ook in het midden van de nacht ontwaken.

 

hulpslapeloosheid via voedselbehandeling

 

 

Maatregelen om kielzog bij middernacht omhoog te vermijden

Regel uw biologische klok

Sta op en de Slaap in geregelde tijd, neemt geen lang dutje bij middag of blijft omhoog laat bij nacht. Het is moeilijker voor uw hersenen en lichaam in een onbekende tijd in slaap te vallen.

Bouw een goede stemming vóór slaap

De daling in slaap met bui kan nachtmerrie veroorzaken en bij middernacht ook ontwaken. Zo niet word boos bij nacht en vermijd om over kleinigheden met anderen in avond te debatteren. Probeer om aan wat lichte muziek te luisteren nuttig zal zijn.

Oefening elke dag

De oefening zal niet alleen onze fysische conditie, opvoeren maar ook zal voordelen aan onze slaap doen. Voorzichtigheid: Doe geen zware oefening.

Creeer een juist slaapmilieu

Heb een geschikt hoofdkussen en een beddegoed. Sluit vensters, gordijnen en deur om een stil milieu te verzekeren. – Uw buren zijn lawaaierig – indien nodig gezet op oordopjes.

Vermijd rokend

Naast het roken zijnd een belangrijk gezondheidsrisico, verbiedt de nicotineopname effect op cardiovasculair systeem die invloedsslaap.

Vermijd caffine of theedrank in avond

Als u voor caffine of thee gevoelig bent, neem niet zelfs voor een kleine kop na diner. Sommige frisdranken kunnen voornoemd materiaal ook bevatten.

Neem sommige vitaminen

De vitaminenontoereikendheid kan slapeloosheid ook veroorzaken. Neem één of andere Bruisende Tablet van Kangbote Multivitamin geestelijk te houden en de fitheid is ook een essentieel punt voor beter een slaap.

Houd weg Cellphone

De straling van het Cellphonesignaal en het het scherm blauwe licht zijn schadelijk voor slaap en zicht. Schakel uw cellphone aan de wijze van de oogzorg en demp het wanneer het laat is.

 

 

Volg de voornoemde instructies effectief de kans van ontwaken bij middernacht zullen verminderen. Zodra het opnieuw gebeurt, me dwing opnieuw niet aan slaap als u niet slaperig bent. Lees sommige boeken bij de wijze van de oogzorg u zullen helpen spoedig vermoeid worden. Wat is uw speciale tegenmaatregelen voor slapeloosheid?

Contactgegevens